Over gallery Nono

Welkom bij Gallery Nono.

Het idee om zelf een galerie te runnen is niet van de ene op de andere dag gekomen. Na 9 jaar ervaring te hebben opgedaan in de galeriewereld werd het tijd om deze stap te maken.

Gallery Nono is een persoonlijke galerie met een selectie van haar favoriete kunstenaars. Door de jaren heen, door veel kijken, te kopen en te praten met beeldend kunstenaars, heb ik mijn kennis en smaak verder ontwikkeld. Dit weerspiegelt zich in de keuzes die ik voor de galerie heb gemaakt.

Ik ben dan ook verheugd dat Bertrand Fournier, Nuria Maria, Wim Nival, Kira Fröse, Alex De Bruycker, Camille Truyffaut, Jelle Van Den Heede, Mirthe Blussé en Floris Hovers zich hebben verbonden aan gallery Nono. Deze selectie van internationaal opererende kunstenaars vertegenwoordigt diverse disciplines zoals schilderkunst, sculptuur, collage kunst, object trouvé en design.

De kunstenaars hebben allemaal hun eigen signatuur. Die laat zich het beste samenvatten als een mix van abstract figuratief met meditatieve elementen en ook humor…

Ik hoop dat u net zoveel geniet van de kunst van gallery Nono als ik!

Met vriendelijke groeten,
Renée van Nievelt